Totaaloplossing

IC-telligence Consult BV is gespecialiseerd in telefonie. Daarin onderscheiden we ons van andere organisatie- en adviesbureaus. Doordat we ons al meer dan een decennium lang focussen op de organisatie en implementatie van telefonieprocessen binnen een onderneming, hebben we op dit gebied een schat aan ervaring opgebouwd. We kunnen u dus heel gericht adviseren bij het vinden van oplossingen. Oplossingen die meehelpen bedrijfsdoelen te realiseren.

Geen zorgen

IC-telligence inventariseert, adviseert, informeert en ondersteunt organisaties. Wij zorgen dat telecommunicatieprocessen verlopen zoals u en uw relaties het op prijs stellen. IC-telligence gaat daarin heel ver. We garanderen dat u zich totaal geen zorgen meer hoeft te maken over welk aspect van uw telecommunicatie dan ook.

Totaalconcept

We hanteren een uniek totaalconcept, waarbij we opereren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. IC-telligence is actief op elk van deze niveaus en op elk gewenst moment. Want of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe telefooncentrale, een ingrijpende upgrade, een verhuizing of een vervanging, IC-telligence is u van dienst met alle noodzakelijke middelen en diensten. Wanneer u maar wilt!